Élménybeszámoló a balatoni Tanodás táborról

2018.09.12

Nyárbúcsúztató bentlakásos tábor a balatonnál!
2018. szeptember 8-10.
A balatoni tábort Balatonszemesen szervezzük, egy saját úszómedencés tábor helyszínén. Napi ötszöri étkezés biztosított!
Kirándulások (Gömbkilátó, hajókirándulás a Balcsin)
Kézműves foglalkozások, tréningek, társasjáték, móka, kacagás...
Ott a helyed velünk!
A tanoda minden tagjának a program teljes egészében ingyenes!
Jelentkezés: Robi bácsinál szeptember 3-ig!


Nagyon megörültem, amikor Robi bácsi bejelentette, hogy elmegyünk a Balatonra a Tanodával még így a nyár vége felé...

Miután megérkeztünk a szálláshelyre és lepakoltunk, rögtön indultunk a Balatonhoz és csobbantunk. Miután kifürödtük magunkat, visszamentünk és Activityztünk. Természetesen csak azután, miután a tábor medencéjben is pancsoltunk.

A második napon elmentünk a Gömbkilátóba, hajókáztunk, a szálláson megebédeltünk, ismét csobbantunk a Balatonban. Aznap volt egy nagyon jó rajz foglalkozás, amin összefestettük a testünket (ez Árpi ötlete volt). De csak a mi csapatunk csinálta ezt. A rajzunk szép lett és jó lassan összeszoktunk. A csapatunk: Árpi, Csenge, Iringó, Szaszi, Héjja, Ádám és én. Így jött létre a viberes "Balatoni Művészek" nevű csoport (természetesen ez mellékes :)). Este partiztunk nagyon hangos zene mellett. Egy idő után a lányok is kijöttek, de ők csak néztek minket és számot kértek.

A harmadik napon hazabuszoztunk Egerbe.

Ez volt a mi nagyon jó táborunk. A Tanoda azért is tök jó, mert ez már a harmadik tábor volt, mióta tanodások vagyunk. Remélem, lesz még.

Lászka Dániel 8/c


© 2017 AGRIA TISZK
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!